Aircondition til bobil og campingvogn

Air condition / Aircondition / AC / varmeveksler - kjært barn har mange navn. Vi har kjøleprodukter for kjøretøy som kan monteres i vinduer, tak eller gulv.

Hva skal man velge?
En takmontert AC er alltid med deg. Drives av 230V og gir behagelig og jevn kjøling. Noen modeller kan også generere en behagelig varme, som kan være nødvendig på fuktige høstdager.
Installasjonen er ganske enkel da de passer i et hull som er 40x40cm og det er det i nesten alle kjøretøy om man demonterer et eksisterende soltak.
En gulvmontert AC er enkel å installere og ved hjelp av ventilasjonsslanger kan du spre kulden (eller varmen også for noen modeller) dit du måtte ønske. Driver på 230V og fjerner ingen lysinngang slik en takmontert AC gjør hvis du bytter ut en takluke.
Bærbar AC drives også av 230V, henger i vinduet og gir god kjøling. Billigere enn tak/gulvmontert og trenger litt manuelt arbeid da de må tas ut og stues bort før avgang.
Tenk litt etxra på høyden på kjøretøyet hvis du monterer et takfeste, kommer du under alle broene du vil passere?
En AC veier omtrent 20-40 kilo og reduserer kjøretøyets lastevekt.

Hvem installerer? En tak- og gulvmontert AC bør installeres av en elektriker. Ellers kan en hendig person installere en AC. Vennligst les manualene og forbered deg før installasjon.
Har du spørsmål før du kjøper, er vi her for deg, velkommen!

Logg inn