Caravanspeil


På Camping4U har vi et stort sortiment av speil i alle prisklasser.

Det finnes med klart glass, tonet glass, store speil passende SUV, transportbiler og minivans, og små smidige speil som ikke er i veien for f.eks terrengbiler. Speil med mindre vidvinkelglass er et smidig alternativ for å se mye av omgivningen. Flere av de mindre speilene kan også monteres både over og under sidespeilene. Visse foredrar glatt glass, mens andre vil ha større sikt som man får av konvekse glass. Forutom at føreren får større synsfelt gjennom at glasset skalerer ned de objekt det speiler, reflekterer konvekst glass også lyset ut og minsker risken for å bli blendet. Iblant behøver man bare å komplettere med speil på den ene siden. Derfor har vi merker som leveres både parvis og stykkevis.

Det viktige med speil til bobil og campingvogner er at de passer til sjåføren, og valgene er helt individuelle. En del foredrar skjermspeil som festes på bilens framskjerm. En stor fordel med disse er at speilet sitter lengre fram, som minsker nakkevridninger og medfører en mer ergonomisk kjøring. Andre ser rask og enkel montering, som clip on-speil, som viktigste aspekt ved innkjøp. Uansett personlig valg, bidrar bra speil til bobil og campingvogn, eller andre fritidskjøretøy til mindre risiko for blindsoner. Dvs mindre risiko for at bakliggende kjøretøy skal havne i dødvinkelen og bidrar til mer avslappet kjøring ved filbytte. Rett og slett økt sikkerhet i trafikken.

Nedenfor følger beskrivelser av noen av våre mest populære speil, for at dere som kunder skal kunne veie fordeler og ulemper mot hverandre, tilpasset etter akkurat deres ønsker og behov. Observer at dette bare er et lite utvalg, og at dere finner flere modeller under respektive rubrikker.

EMUK sortimentet består av speil spesielt utviklet for akkurat din bilmodell, som gir en optimal passform og tilbyr et stort synsfelt. Disse speilene er aerodynamiskt utformede, som gir minimalt med vibrasjoner. Det forekommer at visse modeller passer andre som ikke er utskrivet. Finner du ikke akkurat din modell kan du gjerne sende en mail til info@camping4u.no så hjelper vi deg! Det finnes også universalmodeller om man kjenner seg usikker.

EMUK sladrespeil har med sin utforming og tilpassning til spesifike modeller vært veldig populær. Holderen som festes rundt speilet ditt er utrustet med skumgummi slik at kjøretøyets speil ikke får riper når speilet tas bort. EMUK er også å foredra for de som har trangt med plass på campinger, da de ikke bygger like mye. EMUK selges parvis og kommer i smidig veske for forvaring når speilene ikke benyttes. Dessuten har EMUK et supert hjelpemiddel for deg som synes det er kranglete å koble på campingvognen eller tilhengeren: Et praktisk speil som du fester enkelt på bakruten med en sugekopp.

EMUK speil har også flere tilbehør. Forlegningsarmer, ekstra speilhoder, reflexer å feste på ditt EMUK-speil så møtende biler lettere kan bedømme hvor speilet slutter og dermed minimere skaderisikoen. Den kan også utrustes med safetyline for den som vil ha ekstra sikkerhet om speilet skulle løsne, for å forhindre at den flyr inn i andre trafikanter, samt tyveribeskyttelse som gjør at speilet kun kan åpnes med en spesialnøkkel.

Milenco
har et sortiment av speil tilpasset til både campingvogner og bobiler.

Milenco Aero2 har det aerodynamiske dråpeformede speilhodet som skal motvirke vibrasjoner. Dette speilet har konvekst glass og passe størrelse for allroundbruk. Den kan festes både på oversiden og på undersiden av bilens sidespeil for å passe sjåførens synsfelt så bra som mulig.

Milenco Aero3 XXL er litt av en storselger. Den har også konvekst glass og dråpeform for mindre motstand, men er spesielt utformet for fullbredde-vogner da den har en ekstra lang arm for ekstra bra sikt på vogner opp til 2,5m. Aero3 XXL har også medfølgende veske for smidig forvaring når speilene ikke brukes.

Milenco Aero spot er et speil med vidvinkelglass, utformet for bobiler, som lett klemmes fast på bilens speil og selges stykkevis høyre respektive venstre for å feste på speilet på den siden som trengs.

På siden finner dere også reservedeler til Milencos speil. Aero Pads for å bytte ut klemputene når de har blitt slitt, nye fester, forlengningsarmer, ekstra spenner til speilet, nye speilhoder, men også speilkåper til Fiat Ducato å feste på speilene som beskyttelse mot steinskudd og annen slitasje.

Utenom Milenco finnes andre alternativ til bobiler. Originalspeil til f.eks Fiat Ducato, Ford Transit og Renault Traffic.

Disse er elektronisk justerbare og med 12v varmekabler i glasset. Har stort hovedspeil med konvekst glass samt en mindre vidvinkelspeil for optimal sikt. De har også lang festearm.

 

 


Logg inn