Takluker til campingvogn og bobil

Vi har mange ulike modeller og størrelser av takluker. De passer de fleste campingvogner og bobil som finnes av Kabe, Cabby, Hobby, Adria med flere.
Den vanligste strørrelsen er 40x40cm. Det betyr at hullmålet i taket er 40x40cm.
For enklest å kontrollere hvilken takluke som sitter i din campingvogn, kan du montere ned den indre rammen, da ser du tydelig hullets størrelse og du kan også kontrollere takets tykkelse.

Et alternativ for takluke til campingvogn er MaxxFan. En takmontert vifte som skaper luftsirkulasjon i campingvognen. Finnes i tre ulike farger, se mer her. 

Vi anbefaler Dometics luker eller SkyMaxx som holder høy kvalitet og fremforalt Dometics luker finnes i mange størrelser.
De fleste luker har både myggnett og mørkeleggingsgardin innebygd i underrammen, men noen luker er det kun tilbehør. Kontroller gjerne hva som inngår før du bestiller slik at du får med deg det du behøver.

Visse luker finnes med og uten fast ventilasjon. For de fleste er fast ventilasjon å foredra, men om du vintercamper kan du vurdere en luke uten fast ventilasjon for å få mindre varmeutslipp i taket - men vær da nøye med å sørge for ventilasjon i campingvognen på annen måte.
Ved montering tetter du skruehull og den ytre rammen med Terrostat, se tilbehør under respektive luke.
Om du har hullmål 48x48 har dessverre lukene i denne størrelsen utgått, og du behøver da å gjøre hullet større.

Savner du en luke i vårt sortiment som du har funnet et annet sted? Da kan du maile eller ringe oss, vi bestiller fra alle større leverandører i Europa som vi har samarbeid med.

Logg inn